Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ekim 2015

AK Parti’nin çadırı Kadıköylülerı kucakladı

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, Kadıköy Meydanı’nın kurduğu çadırda: Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatları ile Kadıköy’de herkesi kucaklayacak siyasi anlayışı oturtarak vatandaşların taktirini topladı. Yoğun ilgi gören çadır ayrıca önemli isimleri ağırladı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı’nın Kadıköy Meydanı’nda açtığı çadıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle AK Parti’yi daha iyi anlatabilme anlamında çok akıllı bir düşünce olan çadır, her gün adeta doldu taştı. Daha önce yaptığı basın toplantılarında olsun, salon buluşmalarında olsun söylediği gibi Kadıköy’de farklı siyaset yapacaklarının altını çizen AK Parti Kadıköy İlçe Başkan Av. İsa Mesih Şahin, sözünü tuttu ve iki seçimdir Kadıköy’ün ortasına kocaman çadırı kurarak, ekipleriyle birlikte seçim boyunca 100 binlerce insana AK Parti’yi, AK Parti’nin vizyonunu ve Kadıköy’e dair düşüncelerini anlattılar.

ÇADIR ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLADI

Kadıköy’de herkesi kucaklayacak siyasi anlayışı oturtmaya çalışan ve bu konuda bayağı bir yol alan Başkan Şahin, uzun vadede çok önemli başarılara imza atmak için siyasi birikimi ve tecrübesine güveniyor. Aynı zamanda Türkiye’nin en genç ilçe başkanlarından olan Av. İsa Mesih Şahin, 1 Kasım Seçimleri’nde çok büyük haraketlilik yaşayan çadırda önemli isimleri de ağırladı.

AK Parti Kurucu MKYK Üyesi, Milletvekili ve Milletvekili Av. M. Belma Satır, Bingöl Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şebnem Koçakelçi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, 1. Bölge Milletvekili Adayları çadıra uğrayarak vatandaşlarla biraraya gelip verimli toplantılar yaptılar. 

selyus