Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Haziran 2019

Ümraniye’nin büyük ailesi sahada

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde oyları çalınarak mağdur edildiğine karar veren Yüksek Seçim Kurulu, seçimleri iptal ederek 23 Haziran Pazar günü yeniden yapılmasını beyan etti… Bunun üzerine bir an olsun bile durmayan ve gecesini gündüzüne katan AK Parti Ümraniye teşkilatı, 9 Haziran Pazar günü Ümraniye’de büyük bir çıkarma gerçekleştirdi…

Yüzlerce AK Parti Ümraniye teşkilat mensubu, aynı anda çıkarma yaparak, sokak sokak, ev ev, mahalle mahalle ilçeyi adeta abluka altına aldı. Kapı kapı evlere girerek seçmenle direk temas eden Ümraniye teşkilatı yaptığı bu çalışmadan önemli geri dönüşler aldı. Ayrıca memleket derneklerinin piknik yaptıkları alana da giden ekipler, vatandaşlarla güzel diyaloglar kurdular.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen saha çalışmasına Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’da katıldı.

Vatandaşlarla iç içe olmayı önemseyen Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bayram tatilini Büyük Ümraniye Ailesiyle birlikte geçirdi. Bakım ve onarımı tamamlanan mesire alanında piknik yapan ailelere konuk olan ve ilçedeki mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Yıldırım, 23 Haziran seçimleri öncesinde seçmenleri de tek tek evlerinde ziyaret etti.

Başkan İsmet Yıldırım, vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde büyük Ümraniye hedefine doğru yürümeye devam ediyor. Bu bağlamda bayram boyunca vatandaşlarla iç içe olan Başkan Yıldırım, piknik yapan ailelere konuk oldu ve ilçedeki mahalle sakinlerini ziyaret etti. Öte yandan Başkan Yıldırım, 23 Haziran seçimleri öncesinde seçmenleri de tek tek evlerinde ziyaret etti.

selyus