Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Haziran 2016

Üsküdar İlçe Gençlik Kolları’ndan duyarlı davranış

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları, Başkan Yunus Köse’nin öncülüğünde İlçe Kadın Kollarındaki görev değişiminin hemen ardından duyarlı davranarak giden Songül Kavalcıoğlu’na hizmetleri ve güzel ablalığından dolayı plaket verdi. Ayrıca İlçe Kadın Kolları Başkanlık görevine atanan Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcısı Neslihan Aydın’a da hoş geldin hediyesi verdi.

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için gerçekleşen görev değişiminin hemen ardından duyarlı davranarak giden Songül Kavalcıoğlu’na hizmetlerinden ve güzel ablalığından dolayı plaket verdi. Ayrıca İlçe Kadın Kolları Başkanlık görevine atanan Neslihan Aydın’a da hoş geldin hediyesi takdim etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’nin öncülüğünde gerçekleşen buluşmada duygu dolu anlar yaşandı. Üsküdar İlçe Kadın Kolları Başkanı olduğu yıllar içinde AK Parti ve Üsküdar için önemli hizmetlerin altına imza atan Songül Kavacıoğlu, işlerinin yoğunluğu ve ailevi nedenlerden dolayı başkanlık görevini bırakmak zorunda kaldı. İlçe Kadın Kolları Başkanlık Bayrağını devralan Neslihan Aydın ise, AK Parti’yi ve Üsküdar’ı daha ileri ve daha yukarlara taşımaya kararlı ve azimli görünüyor.

Üsküdar Kadın Kolları’nda bayrak değişimi sonrası önceki ve şimdiki başkanla bir araya gelmek istediklerini ifade eden Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse, “Bugüne kadar görevini layıkıyla yapan kıymetli başkanımız, ablamız Songül Kavalcıoğlu’na emekleri için teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Neslihan Aydın Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi. 

selyus