Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mart 2017

Üsküdar SKM’den örnek çalışma

AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’nde örnek bir çalışma yapılıyor. Referandum sürecini geçtiğimiz hafta başlatan SKM’de Üsküdarlı seçmene ulaşmak için 10 kişiden oluşan bir çağrı merkezi ekibi kurularak sürekli  telefon görüşmesi yapılıyor.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret ettik. Bir çok ilçede SKM’ler bildiğiniz üzere klasik birim yerleşim düzeni içinde çalışmalar yürütürler. Mahallelerde saha çalışmaları, evlere gidip direk görüşmeler, Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelen teşkilat mensupları ve vatandaşlarla ilgilenilerek bilgilendirilir. Bunlar zaten yapılması gereken ana görevler.  

Ancak bu referandum sürecinde Üsküdar SKM’de bir ilkin gerçekleştiğine şahit olduk. SKM’de kalabalık bir ekip kadrosu ile harıl harıl çalışmalar yapılırken, Üsküdarlı seçmene ulaşmak için de ayrıca 10 kişiden oluşan bir çağrı merkezi ekibi kurularak durmadan telefon görüşmesi yapılıyor. Bu ekip, Üsküdarlılara ulaşarak hem referandum sürecini özetle anlatıyor, hem de 15 Nisan tarihine kadar yapılacak olan programlara davet ediyorlar.

Bu muhteşem çalışmayla ilgili görüşlerine başvurduğumuz SKM Başkan Vekili ve Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, “Seçim Koordinasyon Merkezi’mizde her gün yaptığımız çalışmaları o akşam analiz ediyoruz. Yaptığımız toplantılarda görev verdiğimiz birimler sahada, evlerde ve burada yaptıkları çalışmaları her akşam raporlayıp bize teslim ediyorlar. Bu çağrı merkezi ekibine gelince, Üsküdar’da ulaşmadığımız seçmen kalmasın mantığından yol çıkarak böyle bir proje geliştirdik. Şu ana kadar çok iyi giden çalışmalarımızda yaklaşık 60 bin kişiye ulaştık. Önümüzdeki süreçte seçmenimizin tamamına ulaşmayı hedefliyoruz. Bunu da bu tecrübeli ekibimizle başaracağız inşallah. Ben önemli bir duyurumu da buradan yapmak istiyorum: hem her zaman yanımızda olan hem de her türlü desteğini veren Üsküdar Belediye Başkanı’mız Sayın Hilmi Türkmen’e ve teşkilatları sürekli diri tutarak işimizi kolaylaştıran İlçe Başkanı’mız Sayın Halit Hızır’a huzurlarınızda teşekkür ederim.” dedi.  

NOT: Haber ve fotoğraflarımız İstanbul Takipte Haber Sitesi diye kaynak gösterilmeden kullanıldığında yasal haklarımızı işleme sokacağız, bilgilerinize.

selyus