Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Mart 2017

Başkan Hasan Can, çorbalara sevgisini katarak dağıttı

Ümraniye Belediyesi’nin organizasyonu ile Cuma Namazı’nın ardından Uhud Camii’nde gerçekleşen programda vatandaşlardan yoğun ilgi gören Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çorbalara sevgisini katarak dağıttı.

Her fırsatta Ümraniyelilerle bir araya gelerek; vatandaşları dinleyen ve belediye faaliyetleri hakkında bilgilendiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Uhud Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından gerçekleşen programa katıldı. Cuma namazları sonrası geleneksel hale gelen çorba dağıtım programına İstanbul AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, “Ümraniye Belediyesi olarak kaynattığımız bu çorba kazanları artık geleneksel hale geldi” diyerek, programa katılan herkese teşekkür etti.

“VATAN HAİNLERİYLE AYNI SAFTA OLMAYALIM”

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Çok kıymetli Ümraniyeliler, önemli bir süreçten geçiyoruz. Bildiğiniz üzere içeride ve dışarıdaki düşmanlarımızın oyunları bitmek bilmiyor. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte referanduma hayır diyerek vatan hainleriyle aynı safta olmayalım. 16 Temmuz sabahında olduğu gibi milletimizi 16 Nisan’da da birlik ve beraberliğe davet ediyorum” diye konuştu. 

BU İSTİKRAR DA İNŞALLAH 16 NİSAN’DA DAHA DA GÜÇLENECEK

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Rabbim âlem-i İslâm’ı şer odaklarının şerrinden muhafaza eylesin” diyerek millî birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.  16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum öncesi yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi hakkında bilgilendirme yapan Başkan Hasan Can, “Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir ve dört bir yanı düşmanlarla çevrili bu memleketimizde istikrara ihtiyacımız var. Bu istikrar da İnşallah 16 Nisan’da daha da güçlenecek” dedi.

“SİZ CEMAATİMİZ OLMAZSA BİNLERCE KAZAN ÇORBANIN NE ÖNEMİ VAR”

Cuma sonrası çorba ikramı programında İstanbul AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert de bir konuşma gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Sert, “Değil bir kazan çorba, binlerce çorba kazan dağıtsak siz cemaatimiz olmazsa ne önemi var. İşte bu yüzden birlik ve beraberlik çok önemlidir” diyerek, katılımlarından dolayı tüm cemaate teşekkür etti.

Program cami cemaatine Ümraniye Belediyesi tarafından çorba ikram edilmesiyle son buldu.

selyus