Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Yargı, HDP’ye bir soykırım yapmalı!

“HDP’nin üst düzey terörist yöneticilerinin bu güne kadar işledikleri suçlar yetmiyormuş gibi, bir de geçtiğimiz günlerde “Türkiye Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin!” diye basın açıklaması yaptı bu Ermeni dölleri! Yargı, vatan haini HDP’ye bir soykırım uygulamalı!  Uygulamalı ki soykırımın ne olduğunu onlara tattırmalı!”

Türkiye’de siyasetin seyri hiç iyi yöne doğru devrilmiyor. İçerideki keskin ayrımlar, kutuplaşmalar hem ülkemize hem de Yüce Türk Milletine çok büyük zarar veriyor. Hem psikolojik hem de maddi olarak hep birlikte zararını görüyoruz.

İçerideki bu kutuplaşma sonlanmadığı taktirde aynen 12 Eylül 80 darbe öncesi gibi, sağcılarla solcuların keskin bir şekilde düşman olduğu tarihe bizi geri götürebilir. Allah korusun.

Siyasilerin karşılıklı kavgalarının yanı sıra içimizdeki hainler ve terör örgütlerinin temsilcileri ortamı bilinçli olarak gerdiğini belirtmek istiyorum.

Özellikle de PKK’nın TBMM temsilcisi HDP’nin üst düzey yöneticilerinin vatan haini olduğunu ve Türkiye’nin güçsüzleşmesi yönünde elinden geleni yaptığını buradan söylemek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve bayrağını reddeden HDP Terör Örgütü’ne açılan davaların göstermelik olduğunu ve bu işte samimi olunsa idi dava mavaya bakmadan ivedilikle hem parti kapatılmalı hem de yöneticileri kodese atılmalıydı.

Maalesef burada bu ciddi durum siyasi malzeme olarak kullanılıyor..

HDP’nin üst düzey terörist yöneticilerinin bu güne kadar işledikleri suçlar yetmiyormuş gibi, bir de geçtiğimiz günlerde “Türkiye Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin!” diye basın açıklaması yaptı bu Ermeni dölleri.

Onun içindir ki yargı, vatan haini HDP’ye bir soykırım uygulamalı!

Uygulamalı ki soykırımın ne olduğunu onlara tattırmalı!

Böyle durumlarda bile ülke olarak tek vücut olup bunlara tepki veremiyorsak vay halimize.

Öte yandan , 24 Nisan’da 1915 olaylarının yıldönümüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada yaşananları “soykırım” olarak nitelendiriyorsa ve yine 84 milyon ülke olarak bu şeref yoksununa tepki koyamıyorsak, yazımın başında bahsettiğim gibi ülkemiz hiçte iyi yöne devrilmez.

Sonuç olarak sözün özü, birileri açıklamalarıyla, hal ve hareketleriyle, eylemleriyle, taraf olduğu yönüyle Türkiye Cumhuriyetinin kırmızı çizgisini geçiyorsa dava açmayı beklemeden gereği yapılmalı. Sonradan davanı açarsın, Adalet sarayları kaçmıyor. Kalın sağlıcakla. Hüseyin Adil Yelkenci

selyus