Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Haziran 2016

Yunus Köse önemli isimleri ağırladı

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’nin öncülüğünde organize edilen buluşmaya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertas, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları önemli isimleri ağırladı. Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’nin öncülüğünde organize edilen buluşmaya AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertas, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan katıldı. Konuklar, Üsküdar’ın güçlü gençlik kolları ekibiyle Teravih Namazının ardından bir araya gelerek hem Ramazan’a hem de siyasi geleceğe yönelik istişarelerde bulundular. Çok verimli geçen bu buluşmanın ardından Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertas, Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Köse’yi kurduğu güçlü ve bilinçli ekibinden dolayı tebrik etti.

Başkan Köse’de “Çok kıymetli başkanlarımızın Üsküdar’da bizlerle bir arada olması bizi hem onurlandırdı hem de çok mutlu etti. Ayrıca birlikteliğimiz bizi fazlasıyla motive etti” dedi. 

İlginizi çekebilir

Meral Akşener, döndü…

Meral Akşener, döndü…

selyus