Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 23 Nisan 2019

Zafer Aslan’dan muhtarlara tebrik ziyareti

Yeni seçilen muhtarları ziyaret eden AK Parti Beykoz Yerel Yönetimler Birim Başkanı Zafer Aslan “Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Beykoz’da yeniden görev alan değerli muhtarlarımızı ziyaret ettik ve başarılar diledik” dedi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Aslan, muhtarlara hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Başkan Aslan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimileri’nde sandıktan çıkan muhtarları tebrik etti.

Yerel Yönetimler Birim Başkanı Zafer Aslan “Muhtarlarımız, bulunduğu mahalle veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Ayrıca çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında, önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Dolayısıyla, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Beykoz’da yeniden görev alan değerli muhtarlarımızı ziyaret ettik ve başarılar diledik” dedi.

selyus