Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Ocak 2016

Zerrin Armutçu ve ekibinin başarılarla dolu bir yılı

Kartal’da yaptığı başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu ve ekibi, bundan bir yıl önce göreve gelir gelmez ilk icraatları Bangladeş’e bir su kuyusu yaptırmak oldu.

AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu ve ekibi, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktı. Bir yıl önce kongrede AK Parti tarihinde bir ilk yaşanarak Kartal İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde iki liste yarıştı. Genel Merkez ve İl Başkanlığının desteğini arkasına alan başarılı Başkan Armutçu, bundan bir yıl önce yapılan kongrede seçimi kazanarak AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı oldu. Zerrin Armutçu İlçe Kadın Kolları Başkanı olduktan sonra tebrik üstüne tebrik aldı. Ancak tebriklerin en ilginç olanı kendi adına ağaç dikilmesi oldu. Tem Vakfı yetkilileri Denizli Acıpayam Ormanı’na Zerrin Armutçu tebrik ederek onun adına 60 ağaç diktiler. 

İstanbul’un başarılı İlçe Kadın Kolları Başkanları arasında gösterilen Zerrin Armutçu ve ekibi, Kartal’da basmadık sokak, çalmadık kapı bırakmayarak, partilerine çok büyük katkı sağladılar. Siyasi tecrübesi en büyük avantajı olan başkan Armutçu ayrıca İlçe Ana Kademe, Belediye, İlçe Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve tüm mahalle teşkilatlarıyla uyum içinde çalışarak kolektif başarıya da ayrıca imza attı.

KARTAL İLÇE KADIN KOLLARINDAN BANGLADEŞ’TE SU KUYUSU

Yine bir diğer önemli konu Başkan Armutçu göreve gelir gelmez ilk icraatı bir hayır işi oldu. Başkan Armutçu, “Bu su kuyusu da hayırla başlayalım işlerimize diye kongre gününden hemen sonra yaptırdığımız su kuyumuz Bangladeş’te hayat buldu… Kartal Kadın Kolları adına sadaka-ı cariyemiz olsun istemiştik. Rabbim nasip etti, Sadak Taşı Derneği aracılığıyla oraya bir su kuyusu yaptırdık” diye konuştu.

“KÖKÜ İNSANLIK TARİHİ KADAR ESKİ OLAN HAK DAVASININ ALLAH RIZASI İÇİN DİDİNEN BİR HADİMİYİM”

Göreve başlayalı 1 yıl olmuş. Nasıl geçtiğinin farkında bile değiliz. 2015 7 Haziran ve 1 Kasım gibi iki seçim sebebiyle hareketli bir yıldı diyen AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Zerrin Armutçu, “ AK Parti Kartal İlçe Kadın Kolları olarak biz de bu hareketlilikten bize düşen sorumluluğun bilincindeydik. Çalışırken kendimize sık sık hatırlattığımız bir söz var: “Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece kaçtığın her yer cehennemdir”. Biz ilçemizi, şehrimizi, ülkemizi yaşanabilir kılmak için karınca misali çalışmak gayesiyle yola çıktık ve bu ilkeyle çalıştık. Tüm teşkilatlarımız da olduğu gibi.

Bu sebeple gecenin üçünde uyumak sabahın yedisinde kaldığımız yerden çalışmaya devam etmek zul gelmedi bize. Bilakis mutluluk verdi. Her konuda yaptığımız istişareler yolumuza ışık tuttu ve dualar zorlukları kolay kıldı. Emel olarak değil amel olarak sahip çıkma ilkesinden ayrılmadan çalışan kadın kollarımıza ve onları destekleyen ailelerine teşekkür ediyorum. Bir önemli teşekkürü de Kartal’da bizi her konuda güçlendiren ilçe başkanımız M. Mehdi Akman’a etmemiz gerekir.  Kartal’da bizi bu günlere taşıyan kadim kadın kolları başkanlarımız Betül Spor, Sibel Tosun, Mine Hekimoğlu, Hüsna Balcı, Sema Durmuş hanımefendilerin emeklerinden dolayı kendilerinden Allah razı olsun. Onların attığı temel bizi yükseltti bugünlere getirdi. Kökü insanlık tarihi kadar eski olan Hak davasının Allah rızası için didinen bir hadimiyim. Bu davanın bugünkü mihmandarı olan kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ondan aldığı emaneti hakkıyla taşıyan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve AK Partiye borcum var benim. Bugün kadın olarak toplum içinde kimliğimden ve inancımdan dolayı tahkir, taciz ve tenkid edilmiyorsam bu davanın isimli, isimsiz çilesini çekenlerin emekleriyledir. Allah bu davaya emek verenlerin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Bizlerde İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Başkan Zerrin Armutçu’ya, ekibine ve tüm mahalle teşkilatlarına önümüzdeki süreçte başarılarla dolu nice huzurlu ve mutlu seneler dileriz.

 

 

selyus