Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Kasım 2018

Zeynep İlhan Şahin, sevdalı olduğu Göynük’ü yönetmeye talip

Bolu’da Mart 2019 Yerel Seçimleri için ilk kadın aday adayı Zeynep İlhan Şahin, Göynük Belediye Başkanlığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti Göynük Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapmak için önceki gün AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na gelen Zeynep İLHAN ŞAHİN başvuru evraklarını İl Sekreteri Mustafa Nuri GÜRSOY’a teslim etti. Yerel seçimlerin ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını dileyen Zeynep İLHAN ŞAHİN, Cumhurbaşkanımızın kadınlara olan çağrısına vurgu yaparak ve bu çağrıya uyarak Göynük’e hizmet etmek niyetiyle bu yola çıktığını belirterek aday adayı olduğunu belirtti. AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana gerek teşkilatlarda gerek ise belediyecilik anlamında bir çok görev aldığını belirten İLHAN ŞAHİN, “bu deneyimlerimi ve birikimlerimi Göynük için kullanmak istiyorum” diyerek başvurusunu yaptığını belirtti.

ZEYNEP İLHAN ŞAHİN KİMDİR?

1983 Bolu Göynük doğumlu olan Zeynep İLHAN ŞAHİN. Balıkesir Üniversitesi Tarih Bölümü’nde 2007’de mezun oldu. Sanata olan ilgisi nedeniyle Tezhip, Kaligrafi, Filografi ve Fotoğrafçılık alanında çalışmaları olan Şahin, İlk kişisel sergisini 2006 yılında üniversite 3. sınıftayken açmış olup okulunun ilk kişisel sergisini açan öğrencisi oldu. Okul hayatından sonraki ilk görevi Göynük ile kardeş belediye olan Üsküdar Belediyesi’nde Kültür Sanat koordinatörü olarak göreve başlayan Şahin, çalışmakta olduğu özel şirkette Kültür sanat danışmanı olarak kamu kurumlarına hizmet vermektedir. Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Merkezi’nde bir çok projeye imza atmıştır. Geri Dönüşüm ürünlerinden tasarlamış olduğu GELİŞİGÜZEL KAHVE (Kitaplı Kahve) Türkiye Gençlik Zirvesinin finalinde yer almıştır. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Gençdes’in katkılarıyla yürütmüş olduğu Masal nasıl yazılır ve anlatılır ? gençlik projesinin atölye çalışmalarını Masal Kent GÖYNÜK’te gerçekleştirmiş olup gençlerin masallarına ilham olacak güzellikleri Göynük doğasında arayıp, yaşanmışlıkları ise köy kahvelerini ziyaret ederek sözlü tarih çalışması yaparak gençlerle birlikte gerçekleştirdi. Zeynep İLHAN ŞAHİN evli bir çocuk annesidir.


selyus