Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 20 Nisan 2015

Zulüm baştan aşağı dünyayı sarmış

Dünyada yapılan zulümlere ve haksızlıklara şiddetle tepki koyan Başkan Polat, “Günümüz insanlığı ile 1500 sene evvelki Yüce Nebinin geldiği dönem arasında işlenen zulümler, haksızlıklar açısından bir fark yoktur. Zulüm baştan aşağı dünyayı sarmış durumda.”

AK Parti İl Kadın Kolları’nın düzenlediği “Kadınlardan Peygambere Sesleniş” programında bir konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, bugün dünyada yapılan zulümlere, haksızlıklara adeta isyan ederek, 1500 sene evvelki Yüce Nebinin geldiği dönem arasında işlenen zulümler, haksızlıklar açısından bir fark olmadığını ifade etti.

Dünyada olan zulümlere ve haksızlıklara şiddetle itiraz eden İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, Peygamber Efendimiz ile ilgili olarak, annesi Hz. Amine, eşi Hz. Hatice ve büyük şairler tarafından söylenen sözleri paylaşarak, Peygamberimizin yaşadığı ve çeşitli ayetlerde geçen bazı olayları anlattı. Başkan Polat, “Günümüz insanlığı ile 1500 sene evvelki Yüce Nebinin geldiği dönem arasında işlenen zulümler, haksızlıklar açısından bir fark yoktur. Zulüm baştan aşağı dünyayı sarmış durumda. Fakir milletlerin sömürüldüğü, insanların işçi adı altında köleleştirildiği, çocukların kız veya erkek ayırt edilmeden fakirlik korkusuyla öldürüldüğü, aşk ve sevginin yerine çıkarların, menfaatlerin konulduğu, bireyselleşme ve hedonizm putlarının Allah’a kul olmanın önüne geçtiği karanlık bir dönemi yaşıyoruz. Buhran ve arayış içerisindeki insanlık artık Hz. Peygamberin taşıdığı, temsil ettiği tüm güzellikleri, adaleti, merhameti, barışı, kardeşliği, iyilikte dayanışma ruhuna muhtaçtır.”

Etiketler:
selyus