Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Haziran 2022

Abdullah Özdemir’den vefalı duruş

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi İBB AK Parti 7. Dönem Meclis Üyeleri ile bir araya getiren Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in ev sahipliğinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK 7. Dönem Meclis Üyeleri bir araya geldi.

Bağcılar’de gerçekleşen buluşmaya İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ile Mustafa Demir, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doktor Maliki Ejder Batur, önceki dönem ve şimdiki belediye başkanları, önceki dönem ve şimdiki İBB Meclis Üyeleri katıldı.

Geçmişteki güzel anıların tazelendiği ve duygusal anların yaşandığı buluşmadan etkilenen İBB 7. Dönem Meclis Üyeleri, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e vefalı duruşundan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Özdemir, “İl Başkanımızın, Milletvekillilerimizin, Grup Başkanvekilimizin, Belediye Başkanlarımızın, Meclis Üyelerimizin, değerli dava ve yol arkadaşlarımızın katılımıyla “İBB 7. Dönem Dostluk Buluşması”nda bir araya geldik. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin.”

selyus