Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Haziran 2017

Acıbademliler, M. Necat Kılıç’ı seçmekte kararlı görünüyor

Üsküdar Acıbadem Mahallesi Muhtar Adayı Mikail Necat Kılıç, 15 Temmuz darbe girişimcileri tarafından Şehit edilen Mete Sertbaş’tan boşalan muhtarlık için aday oldu. Acıbademlilerin seçmekte kararlı göründüğü Kılıç, aynı zamanda Acıbadem Mahallesi’nin yerlisi ve sevilen esnafı. 

Üsküdar Acıbadem Mahallesi Muhtar Adayı Mikail Necat Kılıç, 15 Temmuz darbe girişimcileri tarafından Şehit edilen Mete Sertbaş’tan boşalan muhtarlık için aday oldu. Mahallenin müdavimlerinden ve sevilen esnaflarından olan Kılıç, Acıbadem sakinlerinin de aday olması yönünde yoğun baskılar olunca Acıbadem Muhtar adaylığı için kolları sıvadı. Girişimci ve analitik düşünceye sahip olan ve insancıl tavırlarıyla mahalle sakinlerinin de sevip saydığı Mikail Necat Kılıç, Acıbadem Mahalle Muhtarlığı için adeta biçilmiş kaftan.

Adaylığını açıkladıktan sonra mahalle sınırları içinde bulunan Acıbadem Caddesi ve 48 sokağı tek tek gezerek sorunları yerinde tespit eden ve seçildiği taktirde Üsküdar Belediyesi’nden tespit ettiği sorunların en kısa sürede yapılması yönünde söz de alan Kılıç, Mevlana’nın “Kim olursan ol gel” sözünün hizmet anlayışı olacağını ifade ediyor…

KILIÇ, AYIRIM YAPMADAN İNSANA HİZMET ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİNİ İFADE EDİYOR

Diğer adaylara oranla süreci önde götüren Üsküdar Acıbadem Mahallesi Muhtar Adayı Mikail Necat Kılıç, “Burası İstanbul’un en nezih semtidir. Burada herkes; ana, baba, evlat, teyze, hala, kardeş gibi birbirini bilen, tanıyan ve bu şekilde birlik içinde yaşamayı alışkanlık edinmiştir. Vazgeçilmezimiz, gözbebeğimiz, dünyada ki cennet semtimiz, mahallemizdir.

Evet diyen de, hayır diyen de benim kardeşimdir. Aklı dağlarda olup gerilla taktiğiyle yaşamaya alışmış insanlar unutmasın ki burası Acıbadem! Bütün mahallelimizin bilmesini isterim ki; kim olursa olsun Sünni’siyle, Alevi’siyle, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle ayırım yapmadan bir muhtar olarak yardıma koşacağımdan ve onlara hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Mahallemizi ‘KUTUPLAŞTIRMAK’ için mücadele eden kişilere izin vermeyeceğim. Bu tarz oluşumların hep karşısında oldum ve olmaya devam edeceğim.” dedi.

Acıbademilere şeffaf bir yönetim anlayışı sözü veren ve Şehit Mete Sertbaş’ın bıraktığı yerden bayrağı devralıp mahallesine hizmet edeceğini belirten Acıbadem Muhtar Adayı Kılıç, Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ile konuşmasını tamamladı. “Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener.”

selyus