Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Ocak 2016

Ahmet Poyraz, enerjisini halktan alıyor

Bir o mahalleden bir diğer mahalleye giderek sürekli halkın içinde olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Hamidiye Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrencileri de ziyaret etti. Başkan Poyraz, vatandaş ve esnafla mahallelerde görüşmenin yanı sıra sosyal medyadan da iletişim halinde.

Belediyede vatandaşları ağırlayan, sosyal medyadan 24 saat boyunca vatandaşlarla etkileşim halinde olan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, hafta boyunca vatandaşları mahallelerinde ziyaret ederek sorunları yerinde dinliyor. Halkla iletişim kurduğu zamanlar onların sorunlarıyla yakından ilgilenen ve samimi duruşuyla Çekmeköylülerin gönlünde önemli bir yer edinen Başkan Ahmet Poyraz, sürekli yoğunluğundan şikayet etmediği gibi enerjisini de halktan aldığını özellikle ifade ediyor.

Başkan Poyraz Hamidiye Kültür Merkezi’nde belediye hizmetlerinden faydalanan öğrencilerle sohbet etti. Gençlere eğitimler ve faaliyetler konusunda memnuniyetlerini soran Başkan Poyraz, “ Bilgi evleri ve kültür merkezleri yıl boyunca BELNET ve Kütüphanelerde 7’den 70’e vatandaşları ağırlamaya devam ediyoruz. Sizlere kaliteli hizmet sunmak eğitim ve öğretiminize bir nebze katkıda bulunabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi. 

selyus