Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Mayıs 2016

Ahmet Poyraz gençlerle buluşuyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Gençlerle Geleceği Planlıyoruz” organizasyonu kapsamında öğrencilerle buluştu.

Çekmeköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen “Gençlerle Geleceği Planlıyoruz” organizasyonu kapsamında düzenlenen programa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Bugün siz soracaksınız biz cevaplayacağız. Resmiyeti bir köşeye bıraktık. Güzel bir sohbet ortamı olsun. Buradan ayrılırken aklımızdaki tüm sorulara cevap bulmuş olalım,” dedi.

Öğrencilerden gelen başkanlık sistemi, ulaşım, çevre ve  kültür sanat gibi birçok soruyu tek tek cevaplayan Başkan Poyraz; huzur  evi ve çocuk bakım evlerini dolaşmak isteyen öğrenciler için otobüs tahsis ederek, okulun basketbol sahasının üstünün kapatılması talebi için ekiplere talimat verdi.

Öğrencilerin Miraç Kandili’ni kutlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, geçtiğimiz hafta Çekmeköy Nikah Sarayı’nda düzenlenen Münazara Yarışması’nda birinci olan Nesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ve öğrencilerini tebrik etti.

selyus