Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ocak 2016

Ahmet Poyraz yerel basını ağırladı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Anadolu Yakası’nda ve Çekmeköy’de faaliyet gösteren yerel basını ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Poygraz, ilçedeki gelişmeler üzerinde bilgiler aktardı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy ‘de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşları ve ekipleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Çekmeköy Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programda gazeteciler projeler ve gelişmeler hakkında Başkan Poyraz’a sorularını aktardılar. Gazetecilerden gelen soruları cevaplayan Başkan Poyraz, ilçede ki yatırımlar ve mevcut projelerin ne aşamada olduğunu kendilerine aktardı. Programda Basın Yayın Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı’da hazır bulundu.

SEYİR TEPESİ’NDE İŞLEMLER TAMAM

Gazetecilerden gelen soru üzerine Çekmeköy Seyir Tepesi projesi hakkında bilgilendirme yapan Başkan Poyraz, seyir tepesi için tüm izinlerin alındığını bölgede yer tahsisinin yapıldığı ve ihale aşamasının bittiğini belirterek, çalışmalar başladığında yerel basın mensuplarıyla bölgeye bir ziyarette yapabileceklerini söyledi.

BAŞKAN POYRAZ, “KAPALI PAZAR YERİ İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK”

Mehmet Akif Mahallesi’nde inşa edilen Çekmeköy Kapalı Pazar Yeri’nin ihtiyaçlara cevap vereceğini söyleyen Başkan Poyraz, kapalı pazar yerinin butik bir alışveriş merkezi havasında olacağını söyledi. Yeni eserin vatandaşlar kadar Pazar esnafının da işini kolaylaştıracağını belirtti.

selyus