Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Aralık 2018

AK Parti’li Belediye Başkanları buluştu

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Kağıthane’de gerçekleştirildi. Tarihi Süvari Karakolu’nda yapılan toplantıda, bölgede devam eden çalışmalar değerlendirildi.

Yatırımların değerlendirilmesi, projelerin izlenmesi ve yapılacak çalışmaların planlanması amacıyla her ay bir ilçede düzenlenen AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tarihi Süvari Karakolu’nda yapılan toplantıya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, katıldı.

Toplantıda bölgedeki mevcut ve yeni yapılacak projeler konuşuldu. Ulaşım konusunun da ele alındığı toplantıda Başkan Fazlı Kılıç, inşaatı devam eden Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğine dikkati çekti.

Başkanlar toplantı sonrası restorasyonu tamamlanan tarihi Süvari Koğuşu’nda, Kadim Sanatları İhya Derneği Başkanı Hilmi Emekli ve ekibi tarafından yaşatılan sedef kakma sanatı ile yapılan çalışmaları ilgiyle inceledi.

 

selyus