Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Şubat 2019

Ataşehir’in mülkiyet sorununu çözmek için yalancı değil, ‘Erdem’li olmak lazım!

2009 yılında tapu senedi ile Ataşehirlileri kandıran yalancı Battal İlgezdi, 10 yıl yan gelip yatarak çözmediği imar sorununu, İsmail Erdem daha belediye başkanı seçilmeden kökünden çözüme kavuşturuyor.  

Yılların tecrübeli siyaset adamı İsmail Erdem, alanında uzman olan kurmaylarıyla birlikte Bakan Kurum ile görüştü.

Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Erdem, Bakan Kurum ile Ataşehir ilçesinin mülkiyet sorunlarını görüştü.Sancaktepe Belediye Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, AK Parti’nin Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği seçim tanıtım toplantısına katıldı. Erdem toplantı sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek Ataşehir’e yapılan hizmetleri ve mülkiyet sorununu görüştü. İsmail Erdem görüşme sonrasında Bakan Kurum’a, ilgi ve çözüme yönelik yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

YALANCI BATTAL İLGEZDİ’NİN TAPU SENEDİ!

Külliyen yalancı Battal İlgezdi’nin 30 Mart 2009 yerel seçimleri için sahada yaptığı seçim çalışmalarında renkli fotokopi ile çoğaltıp imza attığı Tapu Senedinde şu yalan sözlere yer verildi: “Mahalleniz ile ilgili “KENTSEL DÖNÜŞÜM” planı adı altında elinizden alınmak istenen arsa ve binaların TAPULARINI, “YERİNDE DÖNÜŞÜM” sistemi ile belediye başkanı seçildiğim gün itibariyle en geç 1 yıl içerisinde vermeyi taahhüt ediyorum.

Battal İlgezdi

Cumhuriyet Halk Partisi

Ataşehir Belediye Başkan Adayı “

selyus