Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Ocak 2016

Sancaktepe Belediyesi’nden Adliyeye bebek odası

Sancaktepe Belediyesi, Kartal ilçesinde bulunan İstanbul Anadolu Adliye Sarayına yaptırdığı iki adet bebek odasının açılışını Belediye Başkanı İsmail Erdem’in, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun ve belediye başkan yardımcıları birlikte yaptılar.

Sancaktepe Belediyesi, Kartal’da bulunan İstanbul Anadolu Adliye Sarayına iki adet bebek odası yaptırdı. 12 Ocak Salı günü gerçekleşen açılışa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun ve belediye başkan yardımcıları katıldı. 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi olarak Anadolu Adliyesi’nde pek çok anne ve bebeğin sorununa çözüm olacak bebek odasını hizmete açtıklarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bebeğin emzirilmesi, kıyafetlerinin değiştirilmesi gibi ihtiyaçlarının kamuya açık alanlarda karşılanması anne ve bebeklerimizi çok zor durumda bırakmaktadır. Bu nedenle gerekli tüm ihtiyaçların karşılanması ve hijyen açısından uygun bir ortamın yaratılması suretiyle adliye binası içinde tüm annelerin kolayca erişebilme imkanı sağlayacak olan bu iki oda sayesinde bebeklerin tüm ihtiyaçları rahat ve hijyenik bir ortamda giderilecektir” şeklinde konuştu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun ise Adliye sarayının anne ve bebeklerin bir çok ihtiyacına cevap verecek bebek odasına ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın Sancaktepe Belediyesi sayesinde giderildiğini belirterek, Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

selyus