Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Ocak 2020

Avcılar Belediyesi’ne ‘homo’ şoför!

Avcılar Belediyesi’nden anormal personel alımı! Yeni Şafak’ın haberine göre CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, LGBTİ’li Niler Albayrak isimli ‘HOMO’yu (Homoseksüel) belediye bünyesinde şoför olarak işbaşı yaptırdı. Ülkemizde ilk defa LGBTİ’li bir sapkın, kamuda CHP eliyle istihdam edilirken, skandal uygulama Avcılar halkı tarafından tepkiyle karşılandı. LGBTİ’lilerin sözde hakları için mücadele edeceğini duyuran Albayrak’ın, daha önce de CHP’den milletvekili aday adayı olduğu ve Avcılar Merkez Mahallesi delegesi olduğu kaydedildi. Öte yandan; CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da, LGBTİ üyesi Cem Öztürk’ün, Kent Konseyi’ne üye olarak seçilmesine ön ayak olmuştu.

BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTTİ

Milli ve manevi değerlerimize düşmanlık etmeyi parti politikası haline getiren CHP, şimdi de LGBTİ’li sapkınlara hamilik ediyor. CHP listelerinden belediye başkanı seçilen isimlerin, kamu imkanlarını sapkınlara aktarma halkasına Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli de katıldı. CHP’li Hançerli’nin talimatıyla, kendisini ‘LGBTİ aktivisti’ olarak tanımlayan Niler Albayrak isimli homo, belediye bünyesinde makam şoförü olarak işe alındı. Binlerce işçi haksız yere CHP’li başkanlar tarafından işten çıkarılırken, Türk aile yapısının baş düşmanı homoların önemli isimlerinden birinin belediye de işbaşı yaptırılması da ikiyüzlülük olarak yorumlandı.

AVCILAR HALKI TEPKİLİ

Öte yandan; skandal karara Avcılar’ın yerel kamuoyu da büyük tepki gösterdi. Halkın vergileriyle oluşan belediye bütçesinden homolara maaş verilecek olması da, kamu imkanlarının kimlere peşkeş çekildiğinin delili oldu. Niler Albayrak, 7 Haziran 2015 yılında gerçekleştirilen genel seçimler öncesinde CHP’den 3. Bölge Milletvekili aday adaylığı başvurusu da yapmıştı. CHP İl örgütünde de aktif görevler alan LGBTİ’li Albayrak, Avcılar Merkez Mahallesi delegesi görevini yürütüyordu.

CHP’LİLER HOMOLARIN HAMİSİ

Hatırlanacağı üzere CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da şehrin yönetiminde sapkınların söz sahibi olmasının önünü açmıştı. LGBTİ’li Cem Öztürk, geçtiğimiz eylül ayında yapılan Kent Konseyi seçimlerinde üye sıfatıyla seçilmişti. Yeni Şafak

selyus