Ana Sayfa YAŞAM 6 Ocak 2020

İsmail Saymaz’dan kıble rezaleti!

Selman Öğüt için “Ben bunlara namaz kıldırırım diyen çakma gazeteci, İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından “anneannemle annem namaz kılacaklar, bana kıbleyi sordular, mahcup oldum, komşuya sorduk; rezalete bakar mısın.” paylaşımı yaptığı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında “Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan özgürce okunuyor, bu ülkede namaz kılınıyor” yalanını utanmadan, arlanmadan söyleyen İsmail Saymaz’a ezana hiç girme istersen diyen gazeteci Selman Öğüt, “Ezanı Türkçe okuttu Kemalistler. Müslümanlara bu ülkede zulmedilmiştir, Kemalistler zulmetmiştir!” dedi.

Selman Öğüt’le tartışırken “Bu arkadaş baştan sona 2 rekat namaz kılamaz, ben buna namaz kıldırırım yahu! Bu Kur’an’ın k’sını bilmez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım.” diyen Saymaz’ın bırakın birilerine namaz kıldıracak olmasını, kıblenin yönünü bilmediği ortaya çıktı!

İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı: “anneannemle annem namaz kılacaklar, bana kıbleyi sordular, mahcup oldum, komşuya sorduk; rezalete bakar mısın.”

selyus