Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YEREL YÖNETİMLER 8 Eylül 2021

Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile kalkar ‘destek avans’ vermeye!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbullulara nefes aldıracak yeni bir sosyal projeyi hayata geçireceğini açıkladı! İBB iştiraki BELBİM AŞ ile DenizBank iş birliğiyle, İstanbulkart kullanıcılarına aylık 100 TL geri ödemeli 600 TL ya da 1200 TL faizsiz, masrafsız destek avans imkanı sunuldu.

Göreve geldikleri 2,5 yıl içinde 200 milyon (katrilyon) borçlanan ve kasası tamtakır olan İBB, hem kurnazlık hem de şovlarına devam ediyor.

Parası olmadığı için değil 600-1200 TL, 6 lira avans verecek durumu olmayan İBB, avansları anlaşma yaptığı DenizBank’a verdiriyor!

Destek Avans adıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında, kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanan vatandaşlar, 12 aya kadar vade ile 1200 liraya varan miktarda nakit destek alabilecek. DenizBank’ın değerlendirmesi sonucunda, bankanın müşterisi olan veya olmayan kişiler uygulamadan faydalanabilecek.

Destek Avans, vatandaşların İstanbulkartlarına yatacak. Kullanılan avans; ulaşım başta olmak üzere kafe-restoranlarda, online alışverişlerde, marketlerde, Halk Bakkallarda, akaryakıtta ve İstanbulkart’ın geçtiği daha binlerce noktada kullanılabilecek.

selyus