Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Ocak 2016

Başkan Can, Giresunluları ağırladı

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, beraberindeki heyetle birlikte Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı, Ümraniye Çanakçılılar ve Çevre Köyleri Kalkındırma Derneği Başkanı, Ümraniye İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı ve yönetimi Başkan Hasan Can’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Hasan Can nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu da Ümraniye Belediyesinin öncülüğünde ve hayırsever Türkmen ailesinin destekleriyle Giresun’un Çanakçı ilçesine yaptırılacak olan imam hatip lisesinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Görüşmenin sonunda Mehmet Kuğu, Başkan Hasan Can’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Hasan Can da, Federasyon Başkanı Kuğu’ya Meslek Edindirme Kursları öğretmenleri tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti. Görüşmede, Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan da hazır bulundu.

selyus