Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Kasım 2018

Başkan Can, mecliste bir konuşma yaptı

Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 Yılı Kasım ayı toplantısı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.
Kasım Ayı Meclis Toplantısında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Cumhuriyet Bayramımızın 95. yılını şanla şerefle kutladık. Daha nicelerini kutlamak umuduyla. İnşallah açılışı gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı, tamamen tamamlandığında ticaretin merkezi haline gelecek. Yeni Havalimanımız bir kez daha tüm milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Ümraniye Belediyesinin İslam düşüncesinin büyük eseri Te’vîlâtü’l-Kur’ân ve müellifi Ebû Mansûr el-Mâtürîdi’yi tanıtmak için Marmara Üniversitesiyle ortaklaşa düzenlediği sempozyum hakkında da konuşan Başkan Hasan Can, “Rabbim böylesine önemli bir eseri Türkçe’ye kazandırma şerefini bizlere nasip etti. Yurt içi ve yurt dışından bir çok ilim insanının sempozyuma katıldı. Katılımın yoğun olduğu sempozyum 14 oturumda tamamlandı” dedi.
Başkan Hasan Can, Ümraniye-Parseller Mahallesinde yaşanan göçük kazasında hayatını kaybeden Güvenlik Görevlileri Mehmet Altun ve Güray Halat’a bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı diledi. Çekmeköy’e kadar uzayan metronun vatandaşlara hayırlı olmasını diledi ve ardından da Dünya 2.’si olan Ampute Milli Futbol Takımını da tebrik etti.
Konuşmanın ardından Ümraniye Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Kasım Ayı Toplantısının gündemine geçildi.

selyus