Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Aralık 2016

Başkan Can Şehit ailelerini ağırladı

Ümraniye Belediyesi, Başkan Hasan Can’ın öncülüğünde 15 Temmuz darbe kalkışması şehit olanların yakınları için Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesislerinde yemek ve sonrasında gezi programı düzenledi.

Ümraniye Belediyesi, hain terör örgütü FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe kalkışmasında şehitlik mertebesine ulaşan Ümraniyeli 6 şehidin ailesine, Başkan Hasan Can’ında katılımıyla Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesislerinde yemekli program düzenledi.

Düzenlenen programda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir konuşma gerçekleştirdi. Şehit ailelerine tek tek hoş geldin dileklerini ve katılımlarından dolayı mutluluk duyduğunu ileten Başkan Hasan Can, “Şehitlerimizin arkasından dua ediyoruz. Onların bize şefaatçi olması için Rabbimizden niyazda bulunuyoruz” dedi. Hayatın devam ettiğinin ifade eden Başkan Hasan Can, “Geride kalanlar hayatın gerektirdiği çalışmaları, gayretleri ve kulluk vazifesini yapacak. O şehitlerimizin bize emanet ettiği vatanın bekçisinin bizim olduğumuz bilinciyle ayakta daha dik bir şekilde durmasını bilmeliyiz ve başarmalıyız” dedi ve tüm şehitlerin ruhuna şehit ailelerinden Fatiha okumalarını diledi.

Ardından Ümraniye Belediyesi, şehit ailelerini Eyüp Sultan, Sultanahmet ve Süleymaniye Camileri ile Bahariye Mevlevihane’sinden oluşan gezi programına götürdü.

selyus