Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Şubat 2017

Başkan Can, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Hasan Can, “Biz vaad ettiklerimizin kat ve kat fazlasını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Üzerimize görev olan ya da olmayan ne varsa hepsini yapmak istiyoruz” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TGRT Euro’da yayınlanan Ayşegül Demirtaş’ın sunuculuğunu yaptığı “İş Konuşalım” programının yayın konuğu oldu.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can, “On üç sene evvel bir tane kültür merkezinin olmadığı Ümraniye’yi otuz beş tane kültür merkezi ve bilgi evinin olduğu bir şehir hâline getirdik. Ayrıca, bütün muhtarlık binalarımızı yeniden inşa ettik” dedi.

Ümraniye’nin her mahallesine sağlık ocağı yaptıklarını belirten Başkan Hasan Can, “Biz istedik ki, gelen doktorlar daha sağlıklı mekanlarda çalışsınlar ve Ümraniye halkına daha güzel hizmet versinler” dedi.

Başkan Hasan Can, “Ümraniye ekonomisi, Türkiye ekonomisine yön veren merkezlerin bulunduğu bir ilçe hâline gelmiştir”

Ümraniye Belediyesi’nin geçmişten günümüze finansal gücünden de bahseden Başkan Hasan Can, “2004’ten bu yana hedeflerimiz doğrultusunda Ümraniye’yi sanayi şehrinden çıkarıp ticaret merkezi hâline getirdik” dedi. Ayrıca Başkan Hasan Can, son yıllarda birçok bankanın genel müdürlüğünün Ümraniye taşındığını ifade ederek, “Geçtiğimiz aylarda Sayın Başbakanımızın katıldığı törenle, ‘İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin’ temeli Ümraniye’de atıldı. Dolayısıyla Ümraniye ekonomisi on üç yıl önceye göre uçuşa geçmiş ve Türkiye ekonomisine yön veren merkezlerin bulunduğu bir ilçe hâline gelmiştir.” 

“Haberciler-Darbecilere Karşı” kitabı ve “Beklemek Zor, Haberci Yakını Olmak” belgeseli ile ilgili de görüşlerini aktaran Başkan Hasan Can, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü bu sene farklı kutlamamızın sebebi ise milletimizden sonra ikinci bir kahraman daha vardı. Çoğu zaman eleştirdiğimiz medya o gece inanılmaz bir imtihan verdi. Darbe teşebbüsüne karşı milletin ve devletin yanında yer aldı. Çalışan gazetecilerimiz, muhabirlerimiz meydanlarda yağmur gibi yağan kurşunların altında vatandaş ile beraber, o kaderi yaşadı ve dik durdular milleti ayağa kaldırdılar meydanlardan verdikleri haberlerle, millet daha büyük bir coşkuyla meydanlara koştu. İçlerinde şehit düşenler de oldu ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN, “YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Başkan Hasan Can, “Biz vaad ettiklerimizin kat ve kat fazlasını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Üzerimize görev olan ya da olmayan ne varsa hepsini yapmak istiyoruz” dedi. Ayrıca 2B arazilerinin imar planlarına da değinen Başkan Hasan Can,“2B arazilerinin imar planlarını hazırladık, İnşallah bu yaz 2B arazilerinin bulunduğu bölgelerde vatandaşlarımız tapularını ve ruhsatlarını alarak imar planlarına kavuşmuş olacaklar. Biz, Hak için, halk için, adalet için, hizmet için, varız diyoruz herkesi saygıyla selamlıyoruz” dedi.

selyus