Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 25 Mart 2017

Başkan Demircan, Şişli’de sahada

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, referanduma sayılı günler kala Beyoğlu’nun yanı sıra Şişli bölgesinde de çalışmalara destek veriyor.

AK Parti Şişli teşkilatının organize ettiği ziyarete katılan Başkan Demircan, Şişli’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ile ilgili yapılacak oylamada neden ‘Evet’ vermeleri gerektiğini anlatıp destek istedi.

Türkiye’nin geleceğini yakından etkileyecek olan18 maddelik anayasa değişikliği teklifi için yapılacak referanduma sayılı günler kaldı. Her gün düzenlediği bölge gezileriyle Beyoğlu’nu adım adım dolaşarak vatandaşları “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” ile ilgili bilgilendiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, komşu ilçe Şişli bölgesine yaptığı ziyaretleri de arttırdı. Şişli’yi sokak sokak gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demircan, yeni anayasa değişikliğinin Türkiye’nin önünü açacağını belirterek, vatandaşlardan referandumda ‘Evet’ kampanyasına destek vermelerini istedi.

“BEYOĞLU, ŞİŞLİ DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZA YENİ SİSTEMİ ANLATIYORUZ”

Sık sık Şişli esnafını ziyaret ederek vatandaşlara, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”ni anlattıklarını belirten Başkan Demircan, “Teşkilatımızla birlikte Şişli bölgesini adım adım gezerek vatandaşlarımızın referandumla ilgili sorularını cevaplandırıyoruz. Evet diyen de, Hayır diyen de bizim vatandaşımız. Fakat önemli olan, neden evet, ya da neden hayır demeliyiz? Bunu bilerek karar vermek gerekiyor. Bizler de siyasiler olarak Beyoğlu, Şişli demeden vatandaşlarımızla bir araya gelerek yeni anayasa değişikliğinin ülkemize kazandıracağı avantajları anlatmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızdan Güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah her şey 17 Nisan’da çok güzel olacak” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Demircan, Bomonti’de AK Parti Şişli İlçe Başkanı Fuat Günday ile Bektaş ailesinin evine misafir oldu.

selyus