Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 24 Mart 2017

Beylerbeyi Taksi Durağı açıldı

Üsküdar Belediyesi tarafından yenilenme çalışması tamamlanan Beylerbeyi Taksi Durağı’nın açılışı AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar ilçe sınırları içerisinde bulunan taksi durakları yenilenmeye devam ediyor. Yenilenme çalışması tamamlanan Beylerbeyi Taksi Durağı’nın açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla hizmete açıldı.

Açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur, Ümraniye Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Nezih Mert, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, taksici esnaflar ve Üsküdarlı vatandaşlar katıldı.

BEYLERBEYİ SAKİNLERİNE STADYUM MÜJDESİ

Törende konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Burası hem camisi hem de taksi durağıyla güzel bir yaşam alanı oldu, sıra stadyuma geldi. Buradan Beylerbeyi sakinlerimize ve Üsküdarlılara bir müjde vermiş olalım. Allah nasip ederse Haziran ayında 15 bin kişilik stadımızın yapımına başlıyoruz. Stadımızın projesi hazır, yakında proje lansmanı yapacağız. İddia ediyoruz Türkiye’de böyle bir stat yok, çok özel bir proje. Böyle güzel bir stadyumu inşallah Üsküdarımıza kazandırmış olacağız. Üsküdar’da her mahallede taksi durağı var. Biz duraksız taksi kalmayacak dedik ve taksi duraklarımızı yenileceğimizi söyledik. Birkaç durak hariç hemen hepsini yeniledik ve yenilemeye devam ediyoruz. Durmak yok hizmete devam!” dedi.

Törenin sonunda Başkan Hilmi Türkmen kurdele keserek Beylerbeyi Taksi Durağını hizmete açtı.

selyus