Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Nisan 2020

Başkan Döğücü, iftiralara cevap verdi

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, korona virüsten vefat eden eczacı İsmail Durmuş’un üzerinden belediyeye iftira atan, yalancı ve algıcı medyaların yaptığı haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Haberde, Sancaktepe’nin esnaflarından 37 yaşındaki İsmail Durmuş’un 18 Mart’ta eczanesinin dezenfekte edilmesi için Twitter hesabından Sancaktepe Belediyesi’ne ilettiği talebe cevap öldükten sonra verildiği yalanı uyduruldu! Sosyal medyada yankı bulan ve ayakları yere basmayan yalan haberlere cevap veren Belediye Başkanı Döğücü sosyal medya hesabından “Minnettar olduğumuz bir eczacımızı kaybettik, İsmail Durmuş. Geride kalan minicik bebek ve gözü yaşlı eş varken kelimeler beyhude kalıyor. Yaşadığımız hassas durumla ilgili bir açıklama yapmamız geride kalanlara borcumuz” dedi.

“EKİPLERİMİZ DEZENFEKTEYİ ZAMANINDA YAPMIŞ”

Başkan Döğücü, sosyal medyadan talebe verilen yanıt üzerine soruşturma başlattıklarını belirterek şunları söyledi:

Gördük ki, İsmail Durmuş’un talebi üzerine ekiplerimiz dezenfekte çalışmasını yapmış ancak sosyal medya editörümüz geriye dönük tarama esnasında konudan bihaber cevaplandırma yapmış.

Sayın İsmail Durmuş’un eşi ve henüz altı aylık bebeği başta olmak üzere, bütün ailesine, eczacı camiasına başsağlığı diliyorum. Eşi ve bebeği artık bize emanettir”

FOTOĞRAFTA DEZENFEKTE EDİLDİĞİ GÖRÜLÜYOR

Durmuş’un eczanesinde yapılan dezenfekte çalışması sırasında çekilen fotoğrafı da paylaşana Başkan Döğücü, Sancaktepe Belediyesi’nden yapılan açıklamada Durmuş’un eczanesine 30 Mart ve 6 Nisan tarihlerinde dezenfekte için gidildiği belirtildi.

selyus