Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ekim 2020

Başkan Döğücü, mahalle muhtarlarını ağırlayarak muhtarlar günlerini kutladı

Muhtarlara seslenen Döğücü, “Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır.”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “19 Ekim Muhtarlar Günü” nedeniyle ilçenin 19 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Döğücü, “Ben burada şahsım adına tüm muhtarların muhtarlar gününü kutluyorum. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır. Millet iradesiyle devlet elinin kesiştiği noktayı temsil eden muhtarlarımıza gerek pandemi döneminde, gerekse daha öncesinde yaptıkları fedakar ve sevgi dolu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Muhtarların halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduğunu belirten Başkan Döğücü, toplantı sonunda 19 Ekim Muhtarlar gününü tekrar kutlayarak günün anısına 19 Mahalle Muhtarı ile  hatıra fotoğrafı çektirerek çeşitli hediyeler takdim etti.

selyus