Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ağustos 2019

Başkan Döğücü, “Sancaktepelinin mutluluğu bizim mutluluğumuz”

Başkan Döğücü, “Sancaktepelinin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sancaktepe daha güzel günlere büyük adımlarla ilerlemektedir” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yürütülen hizmetler hakkında bilgi verdi, muhtarların görüşlerini dinledi.

31 Temmuz Çarşamba günü belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Döğücü, yerel yönetimin temel taşlarından biri olan değerli muhtarlarımızla düzenli olarak her ay bir araya geldiklerini, Sancaktepe’de kamu kurum ve kuruluşlarının uyum içinde çalıştığını belirtti.

“SANCAKTEPE DAHA GÜZEL GÜNLERE BÜYÜK ADIMLARLA İLERLEMEKTEDİR”

“Her şey halkımızın daha huzurlu daha kaliteli bir yaşamı için” diyen Başkan Döğücü, “Sancaktepelinin mutluluğu bizim mutluluğumuz. Sancaktepe daha güzel günlere büyük adımlarla ilerlemektedir” şeklinde konuştu.

Yerel yönetimler, bütün ülkelerde kamu yönetiminin önemli ve vazgeçilmez unsurunu meydana getiren kamu tüzel kişiler olduğunu belirten Başkan Döğücü, “Bir ülkedeki yerel yönetimlerin gücü ve etkinliği, söz konusu ülkedeki demokrasinin düzeyi ile de oldukça yakından ilişkilidir. Yerel yönetimler demokrasi açısından önemli olduğu kadar, yerel hizmetlerin yürütülmesinde verimliliği ve etkinliği sağlamada da vazgeçilmez kurumlar olarak kabul edilmektedir” dedi.

selyus