Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Mart 2020

Başkan Döğücü’den Sancaktepe’de doğan bebeklere hoş geldin ziyareti

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün başlattığı “HOŞGELDİN BEBEK” projesi kapsamında yeni doğan bebeklerin ailelerinin evlerine ziyaretler başladı.

Hayata geçirdiği sosyal hizmetlerle farkındalık oluşturarak vatandaşları bilinçlendirmeyi ve belirli ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Sancaktepe Belediyesi, toplumun en önemli birimi olan aileler için de önemli bir hizmeti uygulamaya başladı.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınlarımız, umudumuz’ sözlerini her fırsatta dile getiren Başkan Av. Şeyma Döğücü proje kapsamında yeni bebekleri olan aileleri evlerinde ziyaret ediyor.

BEBEKLERE ‘HOŞGELDİN’ ÇANTASI

Kadınlar, çocuklar ve engelli vatandaşlarla iç içe olarak yaptığı çeşitli etkinliklerle sosyal hayata katkı sağlayan Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün bizzat katılarak yer aldığı ziyaretlerde ailelere doğum sonrası anne bakımı ve yeni doğan bebek bakımı için pratik bilgiler içeren kitapçıkların yanı sıra, bebeklerin belirli ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış çantalar ve altın hediye olarak takdim ediliyor.

selyus