Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 31 Ocak 2017

Başkan Erdem, “8 yılda 28 yıla sığmayacak hizmetlerimiz var”

Anadolu Yakası yerel basına ev sahipliği yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hep üstüne katarak Sancaktepe’yi yeni İstanbul yaparken 8 yılda 28 yıla sığmayacak hizmetlerimiz var.”

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, kamuoyu görevi üstlenen, bu görevi zor şartlarda sürdüren ve bölgenin nabzını tutan, Sancaktepe kamuoyuna tarafsız bir şekilde haber ulaştıran Yerel Basın Mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

30 Ocak Pazartesi Günü Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nda gerçekleşen programda Başkan Erdem, yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi, basın mensuplarının sorularını cevaplandırıp, taleplerini dinledi.

“İFTİRA VE YALAN HABERLERLE KARŞI TARAFI KARALAMAYA ÇALIŞMAK GAZETECİLİK MESLEĞİYLE BAĞDAŞMAZ”

Yerel basını samimi duygularıyla ve güzel bir misafirperverlik göstererek ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, gazetecilik; sorumluluk isteyen önemli bir meslek olduğunu, iftira ve yalan haberlerle karşı tarafı karalamaya çalışmanın gazetecilik mesleğiyle bağdaşmayacağını ifade etti.  

SANCAKTEPE BİRÇOK ALANIN İSTASYON MERKEZİ

Haydarpaşa Gar İstasyonu’nun Sancaktepe’ye taşınacağını belirten Başkan Erdem, Sancaktepe hızlı tren aktarma merkezi, Sancaktepe sağlığın merkezi, Sancaktepe eğitimin merkezi, Sancaktepe kültürün merkezi, Sancaktepe sporun merkezi diyerek Sancaktepe’nin nereden nerelere geldiğini dile getirdi.

BAŞKAN ERDEM, “8 YILDA 28 YILA SIĞMAYACAK HİZMETLERİMİZ VAR”

Başkan Erdem, “Biz göreve geldiğimiz günden bu yana hep üstüne katarak Sancaktepe’yi yeni İstanbul yaparken 8 yılda 28 yıla sığmayacak hizmetlerimiz var. Bu süre zarfından boyumuzdan büyük işler yapmış olduk.” 

“HER YIL 25-30 BİN GÖÇ ALIYORUZ”

Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Esenyurt ilçesinden sonra en çok göç alan ilçeyiz. İlçemizde her yıl 25-30 bin nüfus artıyor. Büyük projeleri ve önemli hizmetleriyle gelişen ilçemiz bunun için çok talep görüyor.” 

“SİZİN YAPTIĞINIZ HABERLER BİZE MOTİVASYON SAĞLIYOR”

Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi şekilde tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Erdem ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Başkan Erdem ayrıca Sancaktepe Belediyesi olarak kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan basın emekçilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, görev süresi boyunca Sancaktepe ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Program sonunda gazetecilerin sorularını ve taleplerini dinleyen Başkan Erdem gazetecilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. 

selyus