Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Eylül 2017

Başkan Erdem, Başkan Ertürk’ü ziyaret etti

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, FETÖ darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak sivil halkı, TBMM’yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’ı ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü makamında ziyaret etti. FETÖ darbe girişiminin engellenmesi sırasında verdiği destansı mücadele sonrasında, TBMM tarafından “KAHRAMAN” unvanına layık görülen Kahramankazan’a anlamlı bir ziyaret daha gerçekleşmiş oldu. Başkan Erdem’e ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Genç, Selçuk Bostan ve Muhammed Ali Cankatar eşlik etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çiçekle karşıladığı misafirine ilçe halkının darbecilere karşı verdiği destansı mücadeleyi anlattı.

ŞEHİTLER KÖŞESİ GEZİLDİ

Ertürk, Başkan Erdem’e, Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele sırasında neler yaptıklarını anlattı. Ertürk, misafirine Kahramankazanlı 15 Temmuz şehitleri ve terörle mücadele sırasında şehit olan Kahramankazanlı güvenlik görevlilerinin anısının yaşatıldığı Şehitler Köşesi’ni gezdirdi. Ertürk, daha sonra Başkan İsmail Erdem’e ziyaret anısına Kahramankazan’a özgü hediyeler takdim etti.

KAHRAMANLIK DESTANI

Kahramankazan halkının 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verdiği mücadele ile büyük bir kahramanlık destanı yazdığını söyleyen Başkan Erdem, “Tüm Türk Milleti’nin vatanın her yerinde onurlu bir direniş sergiledi.” dedi.

selyus