Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Mart 2017

Başkan Göksu, “Erbakan, sözleriyle günümüzü aydınlattı”

Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın anıldığı programda konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Erbakan’ın geçmişte söylediği sözlerin bugünleri aydınlattığını söyledi.

Esenler Belediyesi, İstanbul Milli Gençlik Derneği ile ortaklaşa düzenlediği programda eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, İstanbul Milli Gençlik Derneği Başkanı Murat Ekmekçi, Esenler Milli Gençlik Derneği Başkanı Zafer Ertürk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İLHAM VERDİ, BUGÜNLERE IŞIK TUTTU

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Erbakan’ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından başlayan programda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bir konuşma yaptı.

Geçmişte söylediği sözlerle Erbakan’ın günümüze ışık tuttuğunu belirten Göksu, “Geriye dönüp baktığımızda Erbakan Hoca’nın sözlerinden aldığımız ilhamlarla birçok meselenin de aydınlandığını görüyoruz. O’nunla en çok ve en yakın çalışanlardan biri olarak her yaptığımız işin hayırlı ve ‘iyi ki’lerle dolu olduğunu görüyorum” diye konuştu.

ERBAKAN’IN, ‘MİLLİ GÖRÜŞ ÜÇ ŞEY İÇİN VAR’ SÖZÜ…

Erbakan’ın, milli görüşün üç şey için var olduğunu söylediği sözleri hatırlatan Göksu, “Erbakan Hoca, ‘Bu ülkeye hizmet edenler, bu milletin inancına saygı duysunlar, bu millete hizmet edenler, bu milletin inancından olsunlar ve bu millete hizmet edenler, bu milletin inancına hizmet etsinler diye var’ demişti. ‘Elhamdülillah Türkiye’de üçü de oldu’ demiştir. Erbakan Hoca’nın yetiştirdiği öğrenciler bugün bu topraklarda çok önemli işlere imza attılar” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından İstanbul Milli Gençlik Derneği Başkanı Murat Ekmekçi ve Esenler Milli Gençlik Derneği Başkanı Zafer Ertürk, Göksu’ya plaket, Kur’an-ı Kerim ve tablo hediye ettiler.

selyus