Başkan Göksu, “’Güzel şeyler yapacaktık ama’ dedirtmeyeceğiz”

Başkan Göksu, “’Güzel şeyler yapacaktık ama’ dedirtmeyeceğiz, sizlerin geçmişte yaptığı gibi engel olmayacağız. Hatta sayın başkanın vaatlerini teklif haline getirip meclise sunacağız. AK Parti ve MHP olarak kendi partisi destek vermese bile biz destek vereceğiz”

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 1. Oturumu hararetli konuşmalara sahne oldu. CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun İBB önceki yönetimlerinin bütçesiyle ilgili konuları saptırarak anlatmasına cevap veren Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Milletini iradesini, kayıp ya da kazanç olarak değil, ödev ve sorumluluk olarak görürüz” diye konuştu.

Mecliste etkili bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Göksu, “İstanbullular, kararını vermiş ve 5 yıllığına İstanbul’un icra-i faaliyetinde kimlerin sorumlu olacağını tayin etmiştir. Elbette, İstanbul halkının iradesi, her kimi seçerse seçsin bizim için saygındır ve kıymetlidir. İstanbul halkının iradesinin başımız üzerinde yeri vardır” şeklinde konuştu.

“MİLLETİNİ İRADESİNİ, KAYIP YA DA KAZANÇ OLARAK DEĞİL, ÖDEV VE SORUMLULUK OLARAK GÖRÜRÜZ”

Konuşmasına devam eden Başkan Göksu, “23 Haziran seçimleri dolayısıyla özellikle altını çizerek ifade etmek isterim ki, biz AK Parti Grubu olarak, milletin iradesinin tecelli etmiş olmasını hiçbir zaman hanemizde kayıp olarak görmeyeceğiz. Bunu milletin iradesinin tecelli yönünü kendi üzerimize vazifelendirilmiş, üzerimize yüklenmiş sorumluluk ve ödev olarak telakki edeceğiz. Milletini iradesini, kayıp ya da kazanç olarak değil, ödev ve sorumluluk olarak görürüz” dedi.

İMAMOĞLU’NUN VAATLERİNİ TEKLİF HALİNE GETİRİP MECLİSE SUNACAĞIZ”

Göksu, “Biz Cumhur İttifakı’nın Meclis üyeleri olarak, İstanbul’un tarihine, kültürüne, geleceğine, vizyonuna, toplumsal değerlerine ve kente katkı sunacak hangi projeyi getirseniz, hiç tereddüt etmeden destek vereceğimizi bütün herkese ifade etmek istiyorum. ‘Güzel şeyler yapacaktık ama’ dedirtmeyeceğiz, sizlerin geçmişte yaptığı gibi engel olmayacağız. Hatta sayın başkanın vaatlerini teklif haline getirip meclise sunacağız. AK Parti ve MHP olarak kendi partisi destek vermese bile biz destek vereceğiz. Aynı şekilde, bu toplumun değerleriyle uyuşmayan her hangi bir öneri getirdiğinizde ise bunun geçmemesi için elimizden gelen bütün gayreti ve gücü göstereceğimizi de bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

selyus