Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Aralık 2015

Başkan Hasan Can Konya’da

Teknik incelemeler için Konya’da bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamlarında ziyaret etti. Ziyarete Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da iştirak etti. Ayrıca Konya AK Parti İl Başkanlığı da ziyaret edildi.

Başkan Hasan Can ilk olarak Konya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi makamında ziyaret etti.  Üç dönemdir Başkanlık görevini sürdüren Hançerli’den belediye hizmetleri hakkında bilgi alan Başkan Hasan Can Ümraniye’nin son 11 yılda gösterdiği değişim sürecini Başkan Hançerli’yle paylaştı. Belediye başkanlarının hediyeleşmelerinin akabinde görüşme son buldu.

Sonrasında, Başkan Hasan Can ve yardımcıları, Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve bir dönem Elazığ Valiliği de yapan Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ettiler. Nezaket ziyareti çerçevesinde geçen görüşmede Başkan Hasan Can, Vali Muammer Erol’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek meslek edindirme kursiyerleri tarafından yapılan yaldız işlemeli zemzem takımı hediye etti. Vali Muammer Erol ise Başkan Hasan Can’a Konya’nın simgesi Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin Mesnevi adlı eserini ve Vav harfi motifli bir tablo hediye etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i de makamında ziyaret eden Başkan Hasan Can, belediyenin hizmetleri hususunda bilgi aldı ve kendisi de belediyecilik tecrübelerini aktararak Ümraniye’de gerçekleştirilen hizmetlerden bahsetti. Misafirperverliklerinden dolayı Başkan Tahir Akyürek’e teşekkür ederek aynı şekilde hediye takdim eden Başkan Hasan Can ve beraberindeki heyet, Konya AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Başkan Hasan Can ve yardımcıları, gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından, Konya’daki çalışmaları bizzat inceleyerek seyahatlerini tamamladılar.

 

selyus