Ana Sayfa YAŞAM 7 Aralık 2015

Beyoğlu’nda insan onurunu zedelemeden hizmet

Sosyal Market Vakfı düzenlediği yılsonu değerlendirme toplantısında Sosyal Market’in çalışmaları hakkında bilgi verildi. Kasım 2015 tarihine kadar 6 Bin maliyet bedeli üzerinden fatura edilen ve piyasa değeri yaklaşık 12 Bin TL’yi bulan yardım organizasyonunun detay raporu üyelere sunulduğu toplantıda, Sosyal Market’in yaklaşık 30 Bin kişiye insan onurunu zedelemeden hizmet verdiği de belirtildi.

Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market Vakfı’nın yılsonu değerlendirme toplantısı Sarıyer Grand Tarabya Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Beyoğlu Belediyesi ve Sosyal Market Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Yönetim Kurulu üyeleri, Mütevelli heyeti üyeleri ve meclis üyeleri de katıldı. Başkan Demircan’ın kısa selamlama konuşmasının ardından Sosyal Market Vakfı’nın2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ile ilgili bilgi verildi. Daha sonra üyelere yeni kurulan www.sosyalmarketvakfi.org web sitesi ile Sosyal Market Vakfı’nın faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi izletildi.

SOSYAL MARKET 30 BİN KİŞİYE HİZMET VERİYOR

Üyelere, Kasım 2015 tarihine kadar 6 bin maliyet bedeli üzerinden fatura edilen ve piyasa değeri yaklaşık 12 bin TL’yi bulan yardım organizasyonunun detay raporunun sunulduğu toplantıda, Sosyal Marketin Gıda Bankacılığı Yasası kapsamında yaklaşık 30 bin kişiye insan onurunu zedelemeden hizmet verdiği bilgisi aktarıldı. Üyelere ayrıca, Sosyal Market bünyesinde oluşturtulacak ürün paketleme ünitesi hakkında da bilgi verildi.

TOPLANTI DA YENİ VAKIF ÜYELERİ DE BELİRLENDİ

Toplantı da Yeni Yüzyıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığının Sosyal Kart sahibi vatandaşlara vereceği koruyucu ağız ve diş sağlığı ünitesi ve Çıksalın Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili bilgi de sunuldu. Sosyal Market Vakfı’nın yeni üyelerinin de belirlendiği toplantı da, Mütevelli Heyeti üyesi Sekip Karakaya ihtiyaç olan 1 adet tam otomatik ve 2 terazili paketleme makinesinin maliyetini karşılamak istediğini belirtti.

selyus