Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Ekim 2016

Başkan İsmail Erdem, “Muhtar mahallenin eli ayağıdır”

‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısı ile ilçede bulunan 19 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Muhtarların halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduğunu belirtti. 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısı ile ilçenin mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bu özel ve anlamlı günlerini tebrik etti.

19 Ekim Çarşamba günü Ortadağ Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Erdem, “Cumhurbaşkanımızın talimatı, Başbakanımızın kararıyla ‘19 Ekim, Muhtarlar Günü’ olarak kutlanmaya başladı. Ben burada şahsım adına tüm muhtarların muhtarlar günü’nü kutlarım. Muhtarlık demek demokrasinin, yerel yönetimlerin başladığı yer demek. Onun için sizler millet ile devlet arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Şehrimizi hep birlikte kalkındırıyor ve geliştiriyoruz. Hizmeti birlikte yapıyoruz. Toplumda sorumluluk, yerel yönetimde, kurumlarda ve muhtarlıklardadır. Bizler Sancaktepeliler olarak gerçekten şanslıyız. Yerel yönetimler olarak büyükşehir ve ilçe belediyelerle birlikte kurumlar da ahenkle çalışıyor. Şehrin gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhtarların halkla iç içe yaşayan, onların sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu bu yönü ile mahallenin eli ayağı, gözü kulağı olduğunu belirten Başkan Erdem, toplantı sonunda ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tekrar kutlayarak muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti.

selyus