Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Kasım 2015

Başkan Poyraz’dan zabıta ile istişare

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, zabıta personeli ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, belediye meclis salonunda zabıta personeli ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Geçtiğimiz Ekim ayının değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; seçim döneminde başarılı şekilde sağlanan çevre düzeni ve düzenlemeler için personele teşekkür etti. Belediyenin dışa açılan yüzü olan zabıta personelinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iş disiplinine bağlı kalarak saygı, sevgi ve dürüstlüğü ilke edinip çalışmalarına devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Zabıtadan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “Bugüne kadar yaptığınız özverili çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. İnsan ayrımı yapmadan ilçemizde çalışmalarımıza aynı yoğunlukta devam edeceğiz” dedi. Başkan Yardımcısı Yüksel, inşaatların jüt filesiz olmaması, çalışanların baretli olması, çevre düzenin sağlanması ve iş güvenliğinin sağlandıktan sonra inşaat faaliyetinin başlaması konusunda tüm personelinin yetkilerini sonuna kadar kullanması gerektiğini belirtti.

selyus