Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Nisan 2015

Başkan Şahin, “İnşallah 10 numara bir iş çıkaracağız”

Kadıköy Teşkilatına dava duruşu ve siyasi tecrübesiyle güç katan, İstanbul’un en genç ilçe başkanı AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde gerçekleşen Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine teşkilat yoğun ilgi gösterdi. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Biz sizinle 9 sınavdan başarıyla çıktık. Şimdi önümüzde 10. büyük sınav var. İnşallah 10 numara bir iş çıkaracağız. Sizlerle beraber Kadıköy’ün her noktasında var olacağız, her kapıyı çalacağız, her gönüle merhaba diyeceğiz. 24 saat yetmiyorsa 25. saati bulacağız”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in evsahipliğinde gerçekleşen Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayları Erol Kaya, Hurşit Yıldırım, Ravza Kavakcı, Faik Işık, AK Parti 1. Bölge SKM Başkanı İsmail Yıldız, AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fadime Taycı, Gülsüm Karslı, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Saniye Çoban, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, İlçe SKM Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu ve teşkilat mensupları katıldı. Görkemli bir törenle gerçekleşen SKM açılışında milletvekili adayları tek tek selamla konuşması yaparak Kadıköylülere kendilerini tanıttı.

“KARDEŞLERİMİN, KADIKÖY’E, İSTANBUL’A, TÜRKİYE’YE OLAN AŞKINA VE SEVDASINA GÜVENİYORUM”

SKM açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “AK Parti dimdik ayakta durdukça Türkiye güçlenmeye devam edecek.  Türkiye’de istikrarının sürmesi için, başkanlık sistemi için, kardeş kavgasının son bulduğu çözüm sürecinin sonuçlanması için, dünyanın her yerine adalet sevgi götürmek için, Yeni Türkiye’nin inşası için 7 Haziran seçimlerine aşkla sevdayla çalışarak hazırlandığımızı özellikle vurgulamak işitiyorum.

Biz sizinle 9 sınavdan başarıyla çıktık. Şimdi önümüzde 10. büyük sınav var. İnşallah 10 numara bir iş çıkaracağız. Sizlerle beraber Kadıköy’ün her noktasında var olacağız, her kapıyı çalacağız, her gönüle merhaba diyeceğiz. 24 saat yetmiyorsa 25. saati bulacağız. Durmadan yorulmadan koşacağız. Ben teşkilatıma, kardeşlerime güveniyorum. Kardeşlerimin, Kadıköy’e, İstanbul’a, Türkiye’ye olan aşkına, sevdasına güveniyorum.” dedi.

BU TARİHİN KIRILMA NOKTASIDIR

Bu sürecin bir sevda yürüyüşü, Türkiye’nin, insanlığın kaderi olduğunu söyleyen Başkan Şahin, “Bundan 15-20 sene sonra inşallah ömrünüz yeterse, bu tarihin kırılma noktasında AK Parti’ye destek vermiştik diyeceksiniz. Yada bu caddeden geçerken, işte biz burada bu noktada tarihin kırılma noktasına Yeni Türkiye’nin inşaatına destek vermiştik diyeceksiniz ve bunun haklı gururunu, övüncünü yaşayacaksınız. Ben bu haklı övünce nail olan bu güzel insanları yürekten kutluyorum. Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezimizin Kadıköy’ümüze, İstanbul’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, programımıza renk kattığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

KENDİLERİDE OLMAYACAĞINI BİLİYOR

AK Parti Kadıköy Teşkilatının büyük bir coşkusuyla konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kadıköy eski İlçe Başkanı ve 30 Mart Seçimlerinde Kadıköy Belediye Başkan Adayı ve 7 Haziran seçimlerinde ise AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım; Halkta biliyor, CHP de biliyor, herkes  biliyor ki Türkiye’yi ancak ve ancak AK Parti İktidarı yönetebilir. Bunların iktidar olma gibi bir hayali yokken millet için nasıl bir hayali olabilir ki? Gözlerinizi kapatın, Kılıçdaroğlu’ndan Başbakan olur mu? Gürsel Tekin’den İç işleri bakanı olur mu? Kendileri de olmayacağını biliyor” diye konuştu.

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayları Erol Kaya, Ravza Kavakcı, Faik Işık’ta birer selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından katılımcılar, 1. Bölge Milletvekili adayları ile birlikte SKM’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

selyus