Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Nisan 2015

Tecrübenin adı: İnci Akbulak

Ekibi tarafında da çok sevilen Başkan İnci Akbulak, Kadıköy’ün incisi olarak teşkilatların gönlünde yer edinmesini bildi. Geçmişte, 3 Genel, 3 Yerel, 2 Referandum ve 1 Cumhurbaşkanlığı olmak üzere 9 seçim geçiren Başkan İnci Akbulak, 2015 genel seçimlerinde de İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’e tam destek vererek, gücüne güç katıyor.

İstanbul Teşkilatlarının deneyimli siyaset ablası, Kadıköy’ün incisi AK Parti Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, durmak yorulmak bilmeden inandığı davaya hizmet etmeye devam ediyor. Siyasi tecrübesiyle saha hakimiyetini bu seçimlerde de gösteren Başkan Akbulak, Kadıköy’de kurduğu güçlü kadrosuyla partisine maksimum katkı sunmaya devam ediyor. İlçe kadın kollarına yönetim kurulu üyesi olarak başlayan, daha sonra ilçe başkan yardımcılığı ile aktif siyasetini sürdüren İnci Akbulak, ilki atama olmak üzre 3 dönemdir Kadıköy İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak bir çok önemli proje ve etkinliğin altına imza attı. Halen İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görevinin başına bulunan AKbulak, İstanbul Kadın Kollarının en tecrübeli ismi olarak da biliniyor. 

Ekibi tarafında da çok sevilen Başkan İnci Akbulak, Kadıköy’ün incisi olarak teşkilatların gönlünde de yer edinmesini bildi. Geçmişte, 3 Genel Seçim, 3 Yerel Seçim, 2 Referandum ve son olarak ta Cumhurbaşkanlığı seçimi geçiren Başkan İnci Akbulak, güçlü kadın kolları kadrosuyla 2015 genel seçimlerinde İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’e tam destek vererek, gücüne güç katıyor. 

                                                                                                                                                                                         

Etiketler:
selyus