Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 5 Mart 2021

Başkan Şeyma Döğücü, Sancaktepelilerin tapu sevinçlerine ortak oldu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, seçim sürecinde verdiği sözleri tutmaya devam ediyor.

Daha önce 100 parselde vatandaşlara tapularını veren Sancaktepe Belediyesi son olarak, Abdurrahmangazi, Veysel Karanı, Akpınar ve Osmangazi mahallerinde ikamet eden 59 vatandaşa tapularını dağıttı.

Programa Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü ile AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir katılarak hak sahiplerine tapularını dağıttılar.

BELEDİYE BAŞKANI ŞEYMA DÖĞÜCÜ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

“HER ŞEY SİZLERİN HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR SANCAKTEPE İÇİN…”

59 komşunun tapusunu verecek olmanın huzuru ile kürsüye gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Avukat Şeyma Döğücü, “Vatandaşlarımız ile özelikle halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarf ettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün 59 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. Görev sürem boyunca toplamda 465 tapu teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Hak sahiplerine tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek.. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak. Tapu sorunu yaşayan komşularımızın problemlerini çözüme kavuşturarak tapularını teslim etmenin mutluluğu içerisindeyiz.”

Programının sonunda tapularına kavuşan Sancaktepeliler, Belediye Başkanı Döğücü’ye dua ettiler…

selyus