Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Şubat 2017

Başkan Türkmen, “Biz, genç girişimcileri köşklere layık görüyoruz”

Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından girişimcilik ödülüne layık görülen ve ödülü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un elinden alan Başkan Türkmen, “Biz genç girişimcileri köşklere layık görüyoruz.”

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) 5. Girişimcilik Ödül Töreni Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Bahariye Mevlevihanesi’nde düzenlendi.

Girişimcilik ödüllerinin dağıtıldığı gecede, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye bünyesinde faaliyetlerini gerçekleştirin “Fikir Sanat Merkezi” projesiyle “Kamu yöneticisi” dalında ödüle layık görüldü.

Gecede konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 65. Hükümet olarak Türkiye’de girişimciliğin değerini, kıymetini bilen bir hükümet olduklarını vurgulayarak, “Girişimci arkadaşlarımıza elimizdeki imkânları maksimum seviyede kullandırabilmek için her türlü çalışmayı yapıyor, her türlü projeyi ortaya koymaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede genç iş adamlarımızın özellikle KOBİ’lerimizin desteklenmesiyle ilgili ortaya konulan katkı ve destekleri biliyorsunuz. Yine aynı şekilde Türkiye’de Cazibe Merkezleri Projemizle, Türkiye’nin birçok iline girişimci arkadaşlarımızın yönelmesini sağlamamız mümkün olacak. En kısa süre içinde buradaki potansiyelin maksimum seviyeye çıkarılması mümkün olacak ve Türkiye daha güçlü bir ekonomi olarak yoluna devam edecek.” diye konuştu.

BAŞKAN TÜRKMEN, “BİZ GENÇ GİRİŞİMCİLERİ KÖŞKLERE LAYIK GÖRÜYORUZ.”

Başkan Türkmen, “Girişimci İş Adamları Vakfı tarafından 5. Girişimcilik Ödül Töreni’nde yılın Kamu Yöneticisi ödülü Fikir Sanat Merkezi projesi ile Üsküdar’ın oldu. Ben, Burhan Felek Köşkünde daha yakın bir tarihte açtığımız Fikir Sanat Merkezi’mizi kısa zamanda önemli yol almasına sebep olan arkadaşlarımı kutluyorum. Ve diyorum ki; biz genç girişimcileri köşklere layık görüyoruz.” dedi.

selyus