Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 22 Mayıs 2019

Başkan Türkmen, çalışma arkadaşlarıyla gönül sofrasında buluştu

Ramazan bereketinin ve huzurunun en güzel şekilde yaşandığı Üsküdar’da iftar sofraları bu kez Üsküdar Belediye personeli için kuruldu.

Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen iftar programına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, belediye personeli ve aileleri katılım sağladı.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Değerli kardeşlerim, sevgili çalışma arkadaşlarım bu akşam sizlerle iftar sofrasında buluşabildiğimiz için çok mutluyum. Buluşma noktamız bence sadece İstanbul’da değil dünyada çok değerli bir yer. Arkamızda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, karşımızda Büyük Çamlıca Camii, Boğaz’ın o eşsiz manzarası ve hatta Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi muazzam eserlerin manzaraları ile iftar gerçekleştiriyoruz. Bu güzel Ramazan ayının feyzinden, rahmetinden istifade edenlerden olalım inşallah. Herkes aileleri ile teşrif etmiş. Soframızı bereketlendirdiniz hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Üsküdar Belediyesi çalışanlarının katılımıyla geçen iftar programı toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte sona erdi.

selyus