Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 22 Mayıs 2019

Üsküdar’ın sözünü tutan başkanı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, verdiği sözünü yine tuttu. Göreve geldiği günden bu yana çocuklara yönelik projeleri hayata geçiren ve çocukların daha fazlasını hak ettiğini her zaman dile getiren Başkan Türkmen, Üsküdar Gençlik Merkezi’nde tanıştığı Üsküdarlı Kaan’ın talebeni yerine getirerek verdiği sözü tuttu.

Hilmi Türkmen, özellikle de Kaan’ın evine giderek istediği bisiklet ve kaleci eldivenini teslim etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Kaan, Başkan Türkmen’e teşekkür ederek, “Sizi her zaman sözünü tutan başkan olarak hatırlayacağım” dedi.

Yaptığı bu güzel hareketle Peygamber Efendimizin “Cennetteki “Sevinç sarayı”na, ancak çocukları sevindirenler girer.” Hadis’i Şerifine de mazhar olan Başkan Türkmen şunları söyledi: “Bugün Kaan’ın günü, tebrik edelim onu. Pazartesi günü Gençlik Merkezi’nde bizi yakalamış, etkileyici özgüveniyle bisiklet ve kaleci eldiveni istemişti Kaan. Bisikleti ve eldiveniyle sürpriz yaparak evine gittik ve Kaan’a ‘Mutlu günlerde kullan, senin gibi özgüvenli gençlere çok ihtiyacımız var’ dedik” şeklinde konuştu.

 

selyus