Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Ağustos 2018

Başkan Türkmen, çocukların mutluluğuna ortak oldu

Üsküdar Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Parkı’nda organize edilen akşam çayı buluşmasında çocukların coşkusu görünmeye değerdi. Çay, simit ve peynir ikramıyla başlayan buluşmaya katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, çocuklarla ve yaşlılarla özellikle ilgilendi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Davetimize kalabalık bir şekilde teşrif ettiğiniz için sağolun. Ülkemiz ekonomik saldırı altında ama moral bozmaya gerek yok. 15 Temmuz’u alt eden bu aziz millet bunun da üstesinden gelecektir.” dedi.

Üsküdar Meydanı’nın Ağustos sonunda tam manasıyla hizmete gireceği müjdesini veren Başkan Hilmi Türkmen, mahalle sakinlerini de Valide Sultan Gemisi ile boğaz turuna davet ederek, “Perşembe 12.30’da otobüslerle sizi buradan alacağız inşallah, gemiyi doldurmanızı bekliyoruz” diye konuştu

Yüz boyama etkinliğine katılan çocuklarla toplu fotoğraf çektiren Başkan Hilmi Türkmen daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Neşeli bir atmosferde geçen buluşmada çocuklara yönelik kurulan masalarda satranç, mangala gibi zeka oyunları oynanırken pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

selyus