Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Kasım 2018

Başkan Türkmen, “Metro Bulgurlu için can damarı oldu”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bulgurlu Metrosu’ndan da bahseden Başkan Türkmen, “Bulgurlu Mahallemiz için çok değerli bir raylı sistem hayta geçti. Üsküdarımız içinde adeta bir can damarı oldu” dedi.

Üsküdar Belediyesi, Bulgurlu Mahallesi’nde bulunan Mavi Marmara Parkı’nda 5 çayı buluşmalarına ev sahipliği yaptı.

Mavi Marmara Park’ında gerçekleşen buluşmaya TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan’da katılarak bir konuşma yaptı. Üsküdar Belediyesi’nin örnek projelerini tüm Türkiye’nin duyduğunu belirten Milletvekili Turan, “İlkleri hayata geçiren Başkan Türkmen’i tebrik etti.

5 çayı buluşmasına katılan mahalle sakinlerine konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu kıymetli etkinliğimize icabet eden siz kıymetli dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler parklardaki buluşmalarımıza yaklaşık sekiz aydır devam ediyoruz, artık yavaş yavaş kışa doğru giriyoruz havalar soğumaya başladı. Belki de şuanda son park programlarımızdan birisini gerçekleştiriyoruz. Açılışlarımızı da en kısa zamanda Sayın Cumhurbaşkanı’mızın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz, sizleri de görmek istiyoruz” dedi.

Bulgurlu Metrosu’ndan da bahseden Başkan Türkmen, “Bulgurlu Mahallemiz için çok değerli bir raylı sistem hayta geçti. Üsküdarımız içinde adeta bir can damarı oldu” şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen, çocuklarla toplu fotoğraf çekimi sonrasında parktaki vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. Aynı zamanda Mavi Marmara Parkı’nda gerçekleşen buluşmada çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

selyus