Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Aralık 2019

Başkan Türkmen’den Murat Çadır’a övgü

Başkan Türkmen, “Yüzü burada diye söylemiyorum, bunu söyleyince değişeceğine inanmıyorum, çok çalışkan ve gayretli. Yani 24 saat her yerde hazır. Hani bir reklam vardı biliyorsunuz; “Her eve lazım” diye. Murat Çadır gibi bir arkadaşımız her belediyeye, her derneğe lazım. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Üsküdar Rizeliler Derneği’nin organize ettiği boğaz turuna katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Rizelilere bir konuşma yaptı. Başkan Türkmen, “Üsküdar’a Tayyip’in beldesi de diyebiliriz. Dolayısı ile “Beldetun Tayyibetun” cümlesini isim tanımlaması olarak düşündüğümüzde Tayyip’in beldesi Rize, Tayyip’in beldesi Üsküdar. Yani Tayyip’in hemşerileri Tayyip’in beldesinde buluştu.”

“MURAT ÇADIR GİBİ BİR ARKADAŞIMIZ HER BELEDİYEYE, HER DERNEĞE LAZIM”

Programa katılmalarından dolayı Üsküdar Rizeliler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Çadır tarafından memleket manzaralı tablo hediye edilen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Millet olarak yeri geldiğinde emek verenleri tebrik etmek gerekir. Sevgili Murat Çadır bizim yol arkadaşımız. Hem partimiz, hem teşkilatımız hem de belediyemizde yıllarca beraberiz. Yüzü burada diye söylemiyorum, bunu söyleyince değişeceğine inanmıyorum, çok çalışkan ve gayretli. Yani 24 saat her yerde hazır. Hani bir reklam vardı biliyorsunuz; “Her eve lazım” diye. Murat Çadır gibi bir arkadaşımız her belediyeye, her derneğe lazım. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

selyus