Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 7 Kasım 2020

Başkan “Yazıcı, hem hayır oyu veriyorsunuz, hem de komik bir şekilde hesap sormaya kalkıyorsunuz!”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Siz burada hayır oyu veriyorsunuz. Ondan sonra da, komik bir şekilde “Deprem için ne yaptın?” diye soruyorsunuz. Burada da gelip onda sonra bize de hesap sormaya kalkıyorsunuz.” 

Tuzla Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının 3. oturumu Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi gerçekleşti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen mecliste, Yayla Mahallesi’nde rezerv yapı alanı ilan edilen 77 bin metre karelik alan için yetki talebini içeren gündem maddesi de görüşüldü. Görüşülen gündem maddesi AK Parti ve MHP’nin kabul oylarıyla, oy çokluğu ile kabul edildi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, görüşülen gündem maddesine Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili Meclis Üyelerinin red oyu vermesini eleştirdi.

“EVLERİN HEPSİ 40 YILLIK BİNA, HEPSİ YIKILACAK BİNA, İNSAN BUNUN İÇİN BİLE SADECE ŞURADA EVET VERİR”

Başkan Yazıcı, “30 bin metre karelik bir alan rezerv alan ilan etmişiz. 40 yıllık, bakın 40 yıllık meselelerden birbiriyle davalı yeri çözüyoruz. Siz burada hayır oyu veriyorsunuz. Ondan sonra da, komik bir şekilde “Deprem için ne yaptın?” diye soruyorsunuz. Burada da gelip onda sonra bize de hesap sormaya kalkıyorsunuz. Buyurun, o evlerin hepsi 40 yıllık bina, hepsi yıkılacak bina, insan bunun için bile sadece şurada evet verir” dedi.

selyus